Anastasius Grand Café

Zakelijk

Een lunch met uw zakenrelatie, een netwerkborrel op een centrale locatie in het land of een uitgebreide vergadering met het hele team. Anastasius Grand Café is u graag van dienst bij al uw zakelijke afspraken. Met ons fraaie pand en de rustige, natuurlijke ligging in het dorp Garderen is het bij uitstek een goede plek voor business ontmoetingen.

Zakelijk vergaderen in het midden van het land

Anastasius Grand Café is een schitterende vergaderlocatie in een bosrijke omgeving, centraal gelegen in het land. In ons grand café in Garderen bevindt zich een vergaderruimte die afgesloten kan worden van de rest van het grand café met plaats voor tenminste 15 personen. Ook is er een elektronisch presentatiescherm aanwezig.

Zakelijke locatie op de Veluwe

Een zakelijk bezoek aan Anastasius is uitstekend te combineren met een lunch, borrel of diner in ons grand café. Om het hoofd leeg te maken en nieuwe inspiratie op te doen adviseren we bovendien een wandeling te maken in het Speulderbos dat naast ons pand ligt. Neem vrijblijvend contactop over de mogelijkheden van zakelijk verblijven bij Anastasius Grand Café.