Welkom terug bij Anastasius!

De horeca gaat weer open! We heten u van harte welkom op ons terras vanaf 28 april 2021. Anastasius is geopend van dinsdag t/m zaterdag, tussen 12.00 en 18.00 uur. Komt u ook genieten in het groen van Garderen?

Eten in Garderen

Conform de regels van de overheid werken we met een maximum van 50 gasten die tegelijkertijd op ons terras en onder onze tent mogen verblijven. Om verzekerd te zijn van een plaats, kunt u een tafel reserveren. Als er nog tafels vrij zijn, bent u ook van harte welkom om zonder reservering aan te schuiven. Is het slecht weer, dan bieden de parasols en de stretchtent voldoende droge zitplaatsen aan. U kunt bij elk weertype dus genieten van coffee, food & drinks bij Anastasius! 

Genieten van picknick tot cocktails

Kom sfeervol genieten bij Anastasius en ontdek onze nieuwe kaart! Naast heerlijke coffee, food & drinks hebben we een extra ruim assortiment met luxe wijnen. Ook kunt u genieten van cocktails en (alcoholvrije) mocktails. Liever wat extra afstand tot andere gasten? Boek een overheerlijke picknick in het groen van Garderen, op één van onze ruime grasvelden. Lekker eten en drinken op een ongedwongen manier, midden in de natuur. Of kies voor een high tea uit de keuken van Anastasius. Zowel de picknick als de high tea reserveert u minstens twee dagen van tevoren via onze reserveringsmodule. Daarnaast is onze inventaris uitgebreid met stijlvolle wijnkoelers en een luxe wijnkast. In combinatie met een uitgebreid assortiment (exclusieve) wijnen hét ingrediënt voor een smakelijk glas op ons terras. En mag uw terrasbezoek een extra feestelijk tintje krijgen? Proost dan samen met onze cocktails en mocktails. Deze alcoholhoudende én alcoholvrije drankjes maken van uw terrasbezoek een waar feestje – zeker wanneer u ze combineert met onze uitgebreide borrelplank!

Picknick arrangement Anastasius
28 april 2021 | Anastasius