Anastasius Grand Café

Wandelen in Garderen

Denkt u aan Garderen, dan denkt u aan een idyllisch dorp, midden op de Veluwe. Een dorp dat bovendien aan alle zijdes omringd is door natuur. Hetzij bossen, hetzij weilanden, hetzij heide… in en rond Garderen komt u aan uw trekken! Veel toeristen combineren een bezoek aan het dorp daarom met een wandeling of fietstocht door de omgeving. Anastasius Grand Café is het ideale start- of eindpunt van uw trip… of kom langs voor een fijne tussenstop!

Start wandelroute De Duintjes bij Anastasius

Dicht bij ons pand start wandelroute De Duintjes. Een mooie wandeling van bijna 6 km, uitgestippeld door Staatsbosbeheer. Het startpunt van deze mooie wandeltocht ligt op slechts vijf minuten lopen van Anastasius. Begin of eindig uw tocht bij Anastasius en maak er een fijn uitstapje van! Alle overige informatie over deze wandelroute vindt u op de website van Staatsbosbeheer.

Overige wandelroutes Garderen

Staatsbosbeheer heeft diverse andere wandelroutes uitgestippeld in en rond Garderen. 

Praktische voorzieningen Anastasius Grand Café

Ons pand is rustig en natuurlijk gelegen. Tientallen meters van de Speulderweg af en naast de bosrand van het Speulderbos. Op het terrein van Anastasius is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid. Bovendien zijn er volop parkeerplekken voor fietsen. Bij deze plekken vindt u ook enkele stopcontacten, zodat elektrische fietsen zo nodig opgeladen kunnen worden tijdens een bezoek aan Anastasius. Bekijk onze actuele openingstijden en plan uw trip naar Garderen! Zeker zijn van een plaats? Reserveer dan alvast een tafel!