Van deurbeslag tot cakebeslag

Anastasius biedt onderdak aan diverse bedrijven. In de linkervleugel vindt u onze ruim opgezette koffiebar, terwijl u in het rechter deel terecht kunt voor hang- en sluitwerk in allerlei soorten en maten. Hoewel beide werelden ver van elkaar lijken te liggen, hebben ze veel gemeen. Ga letterlijk en figuurlijk in enkele stappen van deurbeslag naar cakebeslag!

Sfeervol uit en thuis

Een belangrijke connectie tussen onze koffiebar en deurbeslag is sfeer. U verblijft prettig in een horecagelegenheid waar goed is nagedacht over gezelligheid, huiselijkheid en klantvriendelijkheid. Deze fijne sfeer wilt u uiteraard ook in uw eigen huis creëren. De kleinste details dragen bij aan een interieur dat één lijn volgt en eenheid uitstraalt. Deurbeslag is daarbij van groot belang. Met een goedgekozen deurkruk zet u uw gewenste sfeer neer, waarna bijpassend raam- en meubelbeslag ervoor zorgen dat deze stijl de rode draad is in uw woning.

Zoveel mensen, zoveel wensen deurbeslag

In onze koffiebar denken we voorbij de standaard, met een ruime keuze in eten en drinken. Of u nu een koffieliefhebber bent, een theeleut of een Fristi-fan: er is voor iedereen wat wils! Dit maakt een bezoek aan Anastasius tot een lekker uitstapje voor jong en oud. Ook voor ons hang- en sluitwerkbedrijf Ten Hulscher geldt die uitgebreide keus. Van modern tot klassiek en van industrieel tot Italiaans: zoveel wensen, zoveel soorten deurbeslag zijn er verkrijgbaar. Zo krijgt uw interieur de uitstraling die matcht met uw smaak.

27 maart 2019 | Anastasius