Anastasius Grand Café

Smaakvol uit eten op de grens van Ermelo

Heerlijk eten in de omgeving van Ermelo? Bij Restaurant Anastasius wordt eten op de Veluwe een ware beleving. Aan de rand van het Speulderbos geniet u van ongekende gastvrijheid en hoogwaardige gerechten die al uw zintuigen zullen prikkelen. Al onze heerlijke gerechten worden met passie, aandacht en zorg bereid. Wij nemen u graag mee op een culinaire reis waarbij heerlijke geuren, verrukkelijke smaken en aangename texturen op verrassende wijze samensmelten. Bij Restaurant Anastasius komt u niet zomaar eten; met onze gerechten bezorgen wij u een onvergetelijke culinaire ervaring in de buurt van Ermelo.

Restaurant Anastasius

Bij Restaurant Anastasius begrijpen we dat een hapje eten het moment is om jezelf en een ander te verwennen. Of u nu bij ons aan tafel schuift voor een smakelijke lunch of een chique diner, wij maken van ons eten graag iets bijzonders. Wij verstaan de kunst van het genieten.

In ons restaurant, dat gelegen is op de grens van Ermelo en Garderen, bereiden wij met vakmanschap en passie voor u de lekkerste gerechten. En dat altijd met oog voor kwaliteit en de natuur om ons heen. Ons eten en drinken zal uw smaakpapillen verrassen en uw zintuigen prikkelen. Daarbij is onze gastvrijheid ongeëvenaarde. Zo tillen wij de beleving van een hapje eten en drinken in de omgeving van Ermelo naar een ongekend niveau.

Eten en drinken op de Veluwe

Proef de culinaire verfijning van Restaurant Anastasius. Laat uw smaakpapillen verrassen en uw zintuigen prikkelen met onze buitengewone gerechten. En dat net over de grens van Ermelo. Schuift u bij ons aan voor een heerlijk diner? Wat dacht u dan van onze Damianthaas met geroosterde pastinaak en jus de Veau? Maar misschien geniet u liever van een verrukkelijk stukje vis, dan zou u eens onze kabeljauw geserveerd met aardappelmousseline, zeekraal, venkel en jus van Langoustine moeten proberen. En voor onze gasten uit Ermelo die liever een hapje vegetarisch komen eten, zijn daar de overheerlijke, verse groentegerechten van onze chef-kok.

Naast onze dinerkaart is ook onze lunchkaart met veel zorg samengesteld. Voor een uitgebreide, smaakvolle lunch in de buurt van Ermelo bent u bij Anastasius dus ook aan het goede adres. Bij ons kunt u ’s middags een lekker hapje eten, zowel binnen in ons restaurant als buiten op ons ruimte terras, te midden van de hoge bomen en de groene natuur. Heerlijk sfeervol genieten van een salade geitenkaas, een smaakvolle mosterdsoep geserveerd met brood en spekjes of een broodje rundercarpaccio met Grana Padano en truffelmayonaise, voordat u uw wandel- of fietsroute weer voortzet in de bosrijke omgeving rondom Garderen, Ermelo, Putten en Uddel.

Ultiem genieten in omgeving Ermelo

Er is ontzettend veel te zien en te beleven op de Veluwe. De uitgestrekte weilanden en majestueuze bossen in deze omgeving zorgen voor een geweldige natuurbeleving. Met onze gunstige ligging is Restaurant Anastasius het perfecte start- en eindpunt voor veel van de uitgestippelde fiets- en wandelroutes in de buurt van Ermelo. Maak uw Veluwse beleving daarom compleet met een bezoek aan Restaurant Anastasius en geniet van smaakvol eten en drinken tijdens een lunch of diner. Wij ontmoeten u graag.