Anastasius Grand Café

Restaurant Garderen

Maak uw verblijf in restaurant Garderen compleet door heerlijk uit eten te gaan in het Veluwse dorp! De groene natuur combineert geweldig met de sfeer en het hoogwaardige eten en drinken van Anastasius Grand Café. Een heerlijk uitstapje voor jong en oud!

Eten in Garderen

Anastasius Grand Café bevindt zich aan de rand van het dorp Garderen. Omringd door bomen is het witte oud-familiehotel een rustige uitvalsbasis voor liefhebbers van groen. Op de Food-kaart vindt u lekkere en veelzijdige gerechten. Ook op het gebied van koffie en dranken bent u bij ons aan het goede adres!

Restaurant Veluwe

De Veluwe is een unieke streek in de provincie Gelderland. Uitgestrekte weilanden en majestueuze bossen zorgen voor een geweldige natuurbeleving. Het is bovendien een fijne leefomgeving voor allerlei diersoorten. Zo zal wild spotten ongetwijfeld lukken in de omgeving van ons restaurant Garderen! Het maakt van de Veluwe een geliefde vakantiebestemming voor zowel jonge gezinnen als oudere gezelschappen. U bent bij ons restaurant Garderen van harte welkom om uw Veluwse beleving compleet te maken met smaakvol eten en drinken.