Vanwege de huidige coronamaatregelen is ons grand café tijdelijk gesloten.

Reserveren

Anastasius Grand Café

Reserveren

Tijdens onze openingstijden bent u van harte welkom bij Anastasius Grand Café! Wilt u verzekerd zijn van een plaats voor u en uw gezelschap? U kunt online een tafel reserveren. Na het invullen van onderstaand formulier ontvangt u in uw mailbox een bevestiging van uw reservering. Heeft u geen bevestigingsmail gehad? Controleer dan uw spam mailbox of bel ons tijdens openingstijden even na. Zo weet u zeker dat we rekening houden met uw komst! Mocht de reservering onverhoopt niet door kunnen gaan, dan nemen wij zo snel mogelijk telefonisch contact met u op.

Heeft u uw reservering geplaatst? Nu begint het grote wachten… 🙂 Doe alvast lekkere inspiratie op met onze Coffee-kaart, Food-kaart en Drinks-kaart!

Corona-maatregelen Anastasius

We houden voldoende afstand tussen onze tafels en er is desinfectiemiddel beschikbaar. In het grand café geldt een maximum van 30 gasten, waarbij u van tevoren moet reserveren. Voor het terras geldt geen maximum aantal gasten en is reserveren niet nodig: als er een tafel vrij is, kunt u aanschuiven! Wilt u de menukaart liever niet aanraken, dan liggen er kaartjes met QR-codes waarmee u de menukaarten online kunt bekijken.

Reserveer een tafel
Contactgegevens