Anastasius Grand Café

Picknicken bij Anastasius

Wilt u écht genieten in het groen, op een plek waar u in nauw contact staat met de natuur? Kom dan picknicken bij Anastasius! Een mooie mand vol lekkernijen en een fijn picknickkleed staan voor u klaar. U zoekt een mooie plekje op ons ruime grasveld, lekker in de zon of in de beschutting van één van de tientallen bomen.

Afstand houden is een must in deze voormalige anderhalvemeter samenleving. Uiteraard zit er voldoende afstand tussen de tafels op ons terras en in ons grand café, maar door te picknicken houdt u zonder problemen genoeg ruimte tot anderen. Aan een picknickmand vol lekkers heeft u genoeg om lekker te genieten met uw partner of gezin. Het belooft een gezellige middag uit te worden of een originele pitstop tijdens een fietstocht!

Picknicken bij Anastasius in 3 stappen

Stap 1: Haal binnen uw goedgevulde picknickmand op en betaal deze direct, samen met de borg van € 15,-.
Stap 2: Kies een mooie plek op het gras rondom ons grand café en spreid uw kleedje uit..
Stap 3: Geniet samen van heerlijk eten en drinken uit de keuken van Anastasius! Naderhand brengt u de picknickmand met servies, bestek en het kleed weer bij ons naar binnen en krijgt u uw borg terug.

Reserveer uw picknick

Reserveren voor een Picknick Arrangement van Anastasius Grand Café is nodig, bij voorkeur minstens twee dagen van tevoren. De picknick kost €22,50 per persoon en is te boeken vanaf twee personen. Als borg voor de mand, het kleed en het servies betaalt u €15,00. Geeft u bij uw reservering aan met hoeveel personen u komt picknicken en of er eventuele allergieën zijn waar we rekening mee moeten houden.