Picknick in the park

Wanneer heeft u voor het laatst gepicknickt? Met een luxe picknickmand van Anastasius – in combinatie met het heerlijk ruime grasveld vóór ons pand – wordt het hoog tijd voor een nieuw picknickavontuur. Een originele manier van lunchen, extra leuk als uitje met kinderen.

Picknicken: uitje in de zomervakantie

Bent u op zoek naar een origineel uitje tijdens de vakantie van de (klein)kinderen? Of zoekt u een leuke lunchlocatie tijdens uw vakantie in Garderen of omstreken? Bekijk dan de opties van een picknick bij Anastasius. Maar naast een leuke activiteit voor jonge gezinnen, is dit natuurlijk ook een heerlijke tussenstop tijdens een dagje weg met vrienden, familie of collega’s. En wat dacht u van een picknick tijdens een vrijgezellenfeest?

Hoe werkt een picknick bij Anastasius?

Reserveer eenvoudig uw picknick (voor minimaal twee personen)via onze site. Doe dit minstens twee dagen van tevoren. Op de dag zelf komt u op het afgesproken tijdstip naar Anastasius, waarna u een goed gevulde mand met eten en drinken mee krijgt. Ook een fijn kleed om ook te zitten mag niet ontbreken. Vervolgens mag u zelf een plekje uitzoeken op het grote grasveld vóór ons pand. Er zijn volop bomen aanwezig, waardoor er zowel plekjes in de zon als in de schaduw beschikbaar zijn. Geniet met elkaar van een gezellige picknick en breng de picknickmand en het kleed naderhand weer naar binnen.

Ook zo’n zin in een picknick, midden in het groen van Garderen? Reserveer direct en geniet van een smakelijk uitje in de natuur!

26 juli 2022 | Van de kaart