Welkom terug bij Anastasius! Reserveer uw plaats of kom spontaan langs voor een smakelijk bezoek.

Reserveren

Anastasius Grand Café

Parkeren en bereikbaarheid Anastasius Grand Café

Anastasius Grand Café is gelegen op een prachtige, rustige plek in de Veluwse natuur. U vindt het restaurant aan de grens van het dorp Garderen, tegen de bosrand van het karakteristieke Speulderbos. Het witte oud-familiehotel steekt duidelijk af tegen het groen er omheen, extra versterkt door de oprijlaan van enkele tientallen meters. In het pand is ook de showroom van hang- en sluitwerkproducent Ten Hulscher en webshop deurbeslag.nl gevestigd.

Parkeren restaurant Garderen

Er is volop gratis parkeergelegenheid op het terrein van Anastasius Grand Café. Naast ruime parkeerplekken langs één van de twee oprijlanen (P1), is er ook achter het pand een groot parkeerterrein beschikbaar (P2). U bereikt deze door het zandpad naast onze toegangswegen (genaamd ‘De Laak’) in te slaan en de tweede oprit rechts te nemen.

(Elektrische) fietsen Garderen

Ook op de fiets bent u van harte welkom bij Anastasius Grand Café! We hebben een ruime, niet-overdekte fietsenstalling naast de autoparkeerplaatsen voor het pand. Hier zijn oplaadpalen met stopcontacten aanwezig, zodat u uw elektrische fiets kunt opladen terwijl u zelf tot rust komt onder onze tuintent, op het terras of in het grand café.

Bereikbaarheid restaurant Anastasius

Komend vanuit het centrum van Garderen, rijdt u bij de T-splitsing de Speulderweg op. Dit is de weg tussen ijssalon IJstijd en supermarkt Coöp. Volg deze weg voor ongeveer 500 meter. Net vóór u het bos in rijdt, neemt u rechts één van de twee oprijlanen naar Anastasius Grand Café. Komend vanuit Speuld slaat u af naar links zodra u uit het Speulderbos komt rijden en de borden van Garderen ziet. Benieuwd of we open zijn op het moment dat het u uitkomt? Bekijk dan de openingstijden.

Mini Coopers bij Anastasius