Anastasius Grand Café

Over ons

Het familiebedrijf Ten Hulscher bv van Gerard en Ariea ten Hulscher bevindt zich al decennialang in het statige oud-hotel Anastasius aan de rand van Garderen. Als producent van hang- en sluitwerk zijn kwalitatieve producten, goede service en een pakkende beleving essentieel voor de firma. Het motto: laat iedereen kennismaken met de kunst van het openen en sluiten! Dit wordt bewerkstelligd door een beleving rond deurbeslag te creëren, in plaats van het alleen te bekijken. Slimme verkooptechnieken zoals het Flexible Sales System en schitterende, interactieve presentaties en displays dragen hieraan bij. Onze producten vindt u bij dealers door het hele land en in onze eigen showroom in Garderen.

Breng werelden samen boven een kop koffie

De wens om extra beleving te creëren voor de bezoekers van onze showroom kreeg verder vorm. Met in het achterhoofd de oude functie van hotel, was het idee van een restaurant in Anastasius geboren. Naast bezoekers van de showroom, is iedereen uiteraard van harte welkom om een vorkje mee te prikken of een drankje te komen doen. Zoon Siebe ten Hulscher: “De combinatie van eten, drinken en natuur is schitterend op deze plek. Lunchen bij Anastasius kan ik iedereen aanraden! Desgewenst kunnen gasten op hun gemak langs de collecties met deurbeslag, woonaccessoires en veiligheidsproducten lopen. Boven een kop koffie komen beide werelden van comfort en gemak op een natuurlijke manier samen.”

Ten Hulscher’s multifunctionele troef in het groen

Siebe: “Gastvrijheid staat voor ons op één. Kiest u voor Anastasius, dan zijn hartelijkheid en goede service essentieel. Gastheer en bedrijfsleider Wouter draagt hier persoonlijk zorg voor. Uiteraard gaat dit hand in hand met heerlijke gerechten en dranken. Onze locatie ligt centraal in het land en bovendien midden in het groen van de Veluwe, uitkijkend op het Speulderbos. Ik raad u daarom aan om een bezoek aan Anastasius te combineren met een tocht door de natuur. In en rond Garderen zijn diverse fiets- en wandelroutes uitgestippeld, waardoor onze locatie perfect is als start- en eindpunt van uw route. Ook aan zakelijke klanten is gedacht: we hebben een praktische vergaderruimte met de nieuwste technologie ter beschikking. Op afspraak is er gelegenheid voor feesten en partijen. Het maakt van Anastasius een multifunctionele troef in het groen die zich graag laat inzetten!”