Anastasius Grand Café

Lunch op de grens van Ermelo

Een goede lunch legt de beste bodem voor een culturele, sportieve of ontspannen middag. Bij Restaurant Anastasius, gelegen op de grens van Ermelo en Garderen, bent u aan het juiste adres voor een smaakvolle lunch met oog voor kwaliteit en presentatie. Laat al uw zintuigen prikkelen door onze hoogwaardige gerechten en geniet van onze ongekende gastvrijheid. Wij bereiden uw lunch met passie, aandacht en zorg. Op deze manier wordt uit eten gaan in de omgeving van Ermelo een ervaring die u nog lang zal bijblijven.

Culinaire verwennerij bij Restaurant Anastasius

Een lunch buiten de deur is een moment om uzelf en een ander eens lekker te verwennen. Bij Restaurant Anastasius zijn wij ons daar zeer van bewust. Daarom maken wij van onze gerechten graag iets bijzonders. Onze lunchgerechten worden met de grootste zorg bereid in onze keuken. En dat altijd met oog voor kwaliteit en de natuur om ons heen. Voor een uitgebreide, smaakvolle lunch in de buurt van Ermelo zit u bij Restaurant Anastasius dus helemaal goed. In ons restaurant heeft u natuurlijk de keuze uit zowel koude als warme lunchgerechten. Geniet van een overheerlijke salade geitenkaas of een smaakvolle mosterdsoep geserveerd met brood en spekjes. Of wat dacht u van een broodje rundercarpaccio met Grana Padano en truffelmayonaise? De smaakvolle lunchgerechten van Restaurant Anastasius zullen uw smaakpapillen verrassen en uw zintuigen prikkelen. Daarbij is onze gastvrijheid ongeëvenaard. Met al deze ingrediënten tillen wij de beleving van een smaakvolle lunch in de omgeving van Ermelo naar een ongekend niveau.

Lunch in de natuur

De uitgestrekte weilanden en majestueuze bossen op de Veluwe zorgen uiteraard voor een geweldige natuurbeleving. Restaurant Anastasius is het perfecte start- en eindpunt voor uw uitgestippelde fiets- of wandelroute in Ermelo en omstreken. Een bezoek aan Restaurant Anastasius is dus perfect te combineren met een tocht door de natuur. Leg bij ons met een heerlijke lunch een goede bodem voor uw wandel- of fietsroute in de bosrijke omgeving rondom Garderen, Ermelo, Putten en Uddel. Bij mooi weer kunt u zelfs buiten op ons ruime terras genieten van een smaakvolle lunch. En wilt u tijdens uw lunch nog nauwer in contact staan met de natuur? Wat dacht u dan van een idyllische picknick? U zoekt een mooi plekje op het ruime grasveld voor ons restaurant, lekker in de zon of in de schaduw van één van onze tientallen bomen en wij zorgen voor een fijn picknickkleed en een rijkelijk gevulde mand vol overheerlijke lekkernijen.

Meer dan alleen lunchen

Naast een uitgebreide lunch kunt u ook bij ons terecht voor koffie met gebak, een borrel en een (vroeg) diner met plate gerechten. En ook wijn-, bier- en whiskyliefhebbers uit Ermelo kunnen bij ons genieten van onze speciale High Beer, High Wine en whisky arrangementen. Zo geniet u in de omgeving van Ermelo op elk moment van de dag van de heerlijke smaak van Anastasius! Wilt u een feest, borrel of zakelijke evenement in de buurt van Ermelo organiseren? Ook daarvoor is ons restaurant zeer geschikt. Maak uw Veluwse beleving compleet met smaakvol eten en drinken nabij Ermelo en reserveer vandaag nog een plekje in ons restaurant.