Anastasius Grand Café

Lunch in Garderen

Een goede lunch legt de beste bodem voor een culturele, sportieve of ontspannen middag. Bij Restaurant Anastasius in Garderen bent u aan het juiste adres voor een smaakvolle lunch met oog voor kwaliteit en presentatie. Laat al uw zintuigen prikkelen door onze hoogwaardige gerechten en geniet van onze ongekende gastvrijheid. Wij bereiden uw lunch met passie, aandacht en zorg. Op deze manier wordt uit eten gaan in Garderen een ervaring die u nog lang zal bijblijven.

Culinaire verwennerij bij Restaurant Anastasius

Een lunch buiten de deur is een moment om uzelf en een ander eens lekker te verwennen. Bij Restaurant Anastasius in Garderen zijn wij ons daar zeer van bewust. Daarom maken wij van onze gerechten graag iets bijzonders. Iedere lunch wordt met de grootste zorg bereid in onze keuken. En dat altijd met oog voor kwaliteit en de natuur om ons heen. Voor een uitgebreide, smaakvolle lunch in Garderen bent u bij Restaurant Anastasius dus ook aan het goede adres. In ons restaurant heeft u natuurlijk de keuze uit koude en warme lunchgerechten. Zo kunt u genieten van een heerlijke salade geitenkaas of een smaakvolle mosterdsoep geserveerd met brood en spekjes. Of wat dacht u van een broodje rundercarpaccio met Grana Padano en truffelmayonaise? De smaakvolle lunchgerechten van Restaurant Anastasius in Garderen zullen uw smaakpapillen verrassen en uw zintuigen prikkelen. Daarbij is onze gastvrijheid ongeëvenaard. Met deze ingrediënten tillen wij de beleving van een smaakvolle lunch in Garderen naar een ongekend niveau.

Lunch in de natuur

De uitgestrekte weilanden en majestueuze bossen van de Veluwe zorgen uiteraard voor een geweldige natuurbeleving. Restaurant Anastasius is het perfecte start- en eindpunt voor uw uitgestippelde fiets- of wandelroute in de omgeving van Garderen. Een bezoek aan Restaurant Anastasius is dus perfect te combineren met een tocht door de natuur. Leg bij ons met een heerlijke lunch een goede bodem voor uw wandel- of fietsroute in de bosrijke omgeving rondom Garderen, Ermelo, Putten en Uddel. Bij mooi weer kunt u zelfs buiten op ons ruime terras genieten van een smaakvolle lunch. En wilt u tijdens de lunch nog nauwer in contact staan met de natuur? Wat dacht u dan van een idyllische picknick? U zoekt een mooi plekje op het ruime grasveld voor ons restaurant, lekker in de zon of in de schaduw van één van onze tientallen bomen en wij zorgen voor een fijn picknickkleed en een rijkelijk gevulde mand vol overheerlijke lekkernijen.

Meer dan alleen lunchen

Naast een uitgebreide lunch kunt u bij ons in Garderen ook terecht voor koffie met gebak, een borrel en een (vroeg) diner met plate gerechten. Zo geniet u op elk moment van de dag van de heerlijke smaak van Anastasius! Ook voor feesten, partijen en zakelijke ontmoetingen is ons restaurant in Garderen zeer geschikt. Maak uw Veluwse beleving compleet met smaakvol eten en drinken en reserveer vandaag nog een plekje in ons restaurant in Garderen.