Het terras als recept voor geluk

De eerste lentezon, uitpuffen na een zomerse fietstocht, bijkletsen met een vriendin… Er is altijd aanleiding voor een ontspannen verblijf op het terras. En waarom ook niet? De combinatie van buiten zijn en niets moeten, zorgt voor een gevoel van geluk. Eén die u telkens opnieuw wilt ervaren.

De wetenschappelijke definitie van geluk

Een aantal kernwoorden worden door onderzoekers genoemd als aanleiding voor geluk: gezondheid, werk, relaties en buiten zijn. Volgen we die adviezen betreffende het vinden van puur geluk, dan komen we uit op… het terras! De zitgelegenheid buiten geeft u de mogelijkheid om heerlijk in de openlucht te vertoeven, veelal in combinatie met goed gezelschap. Nippend aan een fijn glas wijn overvalt menigeen de gedachte: “Wie doet me wat?”. En juist dat gevoel van rust, niets moeten en simpelweg genieten, maakt terrassen een geluksmoment pur sang.

Treffen op het terras

Uiteraard verdient het aanbeveling dat het terras een gezellige sfeer ademt. De juiste aankleding, een fijne menukaart en vriendelijke bediening zorgen voor een plezierige totaalbeleving. Op dat gebied zit u bij Anastasius letterlijk en figuurlijk goed. Op ons ruime terras geniet u van heerlijk eten en drinken, omgeven door prachtige, bosrijke natuur. Het terras wordt daarmee uw persoonlijke gelukstherapeut. Zo duur als u het zelf maakt, zo vaak als u het nodig heeft. Santé!

Het terras van Anastasius
27 juni 2019 | Anastasius