Anastasius Grand Café

Heerlijk dineren in ons restaurant in Garderen

Aan de rand van het Speulderbos in Garderen ligt Restaurant Anastasius. Bij Restaurant Anastasius geniet u van ongekende gastvrijheid en hoogwaardige gerechten die al uw zintuigen zullen prikkelen. Op deze manier wordt uit eten gaan op de Veluwe een ware beleving. Al onze heerlijke gerechten en dranken worden met passie, aandacht en zorg bereid. Restaurant Anastasius neemt u graag mee op een culinaire reis waarbij heerlijke geuren, verrukkelijke smaken en aangename texturen de ingrediënten zijn voor een onvergetelijke culinaire ervaring.

Restaurant Anastasius

Bij Restaurant Anastasius in Garderen zijn wij ervan bewust dat uit eten gaan een moment is om jezelf en een ander te verwennen. Of u in ons restaurant nu aan tafel schuift voor een smakelijke lunch of een chique diner, wij maken van onze gerechten graag iets bijzonders. Op onze locatie in Garderen verstaan wij de kunst van het genieten. In en rond Restaurant Anastasius geniet u daarom van heerlijk eten en drinken én de prachtige natuur van de Veluwe. Onze heerlijke en veelzijdige gerechten worden met de grootste zorg bereid in onze keuken. En dat altijd met oog voor kwaliteit en de natuur om ons heen. Wat dacht u dan van onze Damianthaas met geroosterde pastinaak en jus de Veau? Of onze kabeljauw geserveerd met aardappelmousseline, zeekraal, venkel en jus van Langoustine? En voor onze gasten die liever iets vegetarisch willen eten in ons restaurant, zijn daar de overheerlijke, verse groentegerechten van onze chef-kok.

Smaakvol eten en drinken in Garderen

Naast onze dinerkaart is ook onze lunchkaart met veel zorg samengesteld. Voor een uitgebreide, smaakvolle lunch Garderen bent u bij Anastasius dus ook aan het goede adres. Sfeervol genieten van een heerlijke salade geitenkaas, een smaakvolle mosterdsoep geserveerd met brood en spekjes of een broodje rundercarpaccio met Grana Padano en truffelmayonaise. Leg met onze heerlijke gerechten een goede bodem voor uw wandel- of fietsroute in de bosrijke omgeving rondom Garderen, Ermelo, Putten en Uddel. Laat uw smaakpapillen verrassen en uw zintuigen prikkelen in Garderen met de smaakvolle gerechten en heerlijke dranken van Restaurant Anastasius. Door onze culinaire kwaliteiten en onze ongeëvenaarde gastvrijheid tillen wij de beleving van uit eten gaan in Garderen naar een ongekend niveau.

Bij mooi weer kunt u ook genieten van een goede kop koffie met gebak of een smakelijke lunch op ons ruime terras. En wilt u écht genieten in het groen, op een plek waar u in nauw contact staat met de natuur? Wat dacht u dan van een idyllische picknick? U zoekt een mooi plekje op ons ruime grasveld voor ons restaurant, lekker in de zon of in de schaduw van één van onze tientallen bomen en wij zorgen voor een fijn picknickkleed en een rijkelijk gevulde mand vol overheerlijke lekkernijen.

Of wat dacht u van een High Wine of een High Wine? Geniet in Garderen van de beste wijnen en bieren en heerlijke side dishes. En met onze whiskyproeverij is er ook gedacht aan de whiskyliefhebbers uit Garderen en omstreken. Trakteer uzelf of een ander op een heerlijke whiskyproeverij bij Anastasius! Vertoeven in de schitterende omgeving van Garderen met een heerlijke Schotse whisky in de hand. In ons restaurant komt het beste van deze twee werelden bij elkaar.

Ultiem genieten op de Veluwe

De uitgestrekte weilanden en majestueuze bossen in Garderen zorgen uiteraard voor een geweldige natuurbeleving. Ons restaurant is het perfecte start- en eindpunt voor de uitgestippelde fiets- en wandelroutes van de omgeving van Garderen. Een bezoek aan Restaurant Anastasius is dus perfect te combineren met een tocht door de natuur van Garderen. Maak uw Veluwse beleving compleet met smaakvol eten en drinken en reserveer vandaag nog een plekje in ons restaurant.