Anastasius Grand Café

Feestlocatie in Garderen

Of het nu gaat om een bruiloft, jubileum, verjaardag of het inluiden van een pensioen: iedere bijzondere gebeurtenis verdient het om gevierd te worden. Om welke speciale gelegenheid het ook gaat, bij Restaurant Anastasius in Garderen viert u uw feest in stijl.

Feestelijk genieten bij Restaurant Anastasius

Bij een geslaagd feest hoort natuurlijk lekker eten en drinken. Of u nu kiest voor een chic diner, een smakelijk buffet of een uitgebreide borrel, Op onze feestlocatie in Garderen zorgen wij ervoor dat u en uw gasten culinair worden verwend. Onze heerlijke en veelzijdige gerechten worden met de grootste zorg bereid. Dat in combinatie met de uitnodigende uitstraling van ons restaurant, de ongeëvenaarde gastvrijheid van ons personeel en de sprankelende natuur van Garderen, zorgt ervoor dat u en uw gasten worden getrakteerd op een onvergetelijke tijd. Wij maken van uw evenement echt iets bijzonders.

Sfeer met oog voor detail

Onze feestlocatie ligt aan de rand van het bos en wordt omringd door groen. De uitgestrekte weilanden en majestueuze bossen in Garderen zijn een geweldig decor voor uw evenement. De sfeervolle binnenruimte van onze feestlocatie straalt warmte en gezelligheid uit. Het idyllische uitzicht vanuit ons restaurant in Garderen maakt het plaatje helemaal compleet. Bij mooi weer kunt u ook gebruikmaken van ons ruime terras en onze fraaie, sfeervol verlichtte stretchtent. En natuurlijk is het mogelijk om uw evenement een unieke touch te geven door voor u belangrijke details aan te brengen. Op onze feestlocatie in Garderen is er van alles mogelijk en denken wij graag met uw mee. Altijd vanuit een persoonlijke benadering en met oog voor detail. Het is onze missie om u en uw gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Sfeervolle feestlocatie in Garderen

Restaurant Anastasius heeft alles in huis om uw feest of evenement naar een hoger niveau te tillen. Onze feestlocatie is voorzien van professionele apparatuur op het gebied van beeld en geluid. Ook is er voldoende gratis parkeergelegenheid voor u en uw gasten uit Garderen en omstreken. Dit in combinatie met onze hoogwaardige gerechten, enthousiaste bediening en unieke locatie zorgt ervoor dat Restaurant Anastasius dé perfecte feestlocatie is voor uw evenement.

Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend bezoek aan onze feestlocatie in Garderen en laat u inspireren. We kijken ernaar uit om u te mogen verwelkomen en samen te werken aan een onvergetelijke ervaring.