Anastasius Grand Café

Feesten en partijen in Anastasius Garderen

Zoekt u een sfeervolle locatie voor uw verjaardagsfeest, jubileum of familiereünie? Ontdek dan de mogelijkheden van feesten bij Anastasius Grand Café! Met onze hoogwaardige gerechten, enthousiaste bediening en unieke locatie in het groen is ons restaurant een prachtig decor voor uw feest of partij! Op basis van uw persoonlijke wensen maken wij een vrijblijvende offerte op voor het aantal personen dat u wenst.

Feesten en partijen organiseren bij Anastasius Grand Café

Vier uw feest of partij in ons grand café! We hebben een sfeervolle ruimte die geschikt is voor diners, bruiloftsfeesten en recepties. Desgewenst betrekken we ook de naastgelegen vergaderruimte bij de zaal. Daarnaast heeft Anastasius een ruim terras dat fantastisch gelegen is tussen de bomen.

Unieke feestlocatie Garderen

In uw zoektocht naar een bijzondere feestlocatie voor uw feest of partij denken wij graag met u mee. We nodigen u van harte uit voor een vrijblijvend gesprek waarin u uw wensen kunt aangeven. Wij leggen dit naast alle mogelijkheden en werken dit uit tot een passende invulling voor uw receptie of feest. In overleg kan dit uiteraard verder aangepast worden. Tijdens feesten en partijen zal er een goede personele bezetting zijn. Door onze hoge kwaliteitseisen ontdekt u bij Anastasius écht de kunst van het genieten!