Anastasius stelt aan u voor: Jolanda

U bent haar waarschijnlijk al tegen het lijf gelopen bij een bezoek aan ons gezellige grand café. Ze is gedreven en vrolijk, maar ook servicegericht, zoals u gewend bent bij Anastasius. Het leven in de horeca kent ze door en door, ze weet precies hoe ze de gasten een fijne ervaring geeft. Jolanda Heetmayer is sinds april werkzaam bij Anastasius en een absolute aanwinst voor het grand café. Wie is toch die vriendelijke dame die zich graag inzet voor de gasten? Tijd om haar aan u voor te stellen.

Brok aan ervaring in de horeca

Dat Jolanda – moeder van twee dochters – weet hoe de horeca werkt, laat haar staat van dienst zien. Voordat ze haar entree maakte bij Anastasius, werkte ze ruim 20 jaar bij Brasserie Buitenlust in Voorthuizen. Ze werkt dus niet meer in het dorp, maar wonen doet ze er wel. “We zitten midden in een verhuizing, dus ik ben op dit moment lekker druk.” Terug naar haar eerdere werkervaring. Jolanda werkte een paar decennia als gastvrouw bij Buitenlust, maar daar kwam eerder dit jaar een einde aan. “Helaas hebben we het bedrijf moeten verkopen omdat er geen opvolging was. Zodoende ging ik op zoek naar een nieuw avontuur en dat nieuwe hoofdstuk diende zich snel aan toen ik online de vacature bij Anastasius vond!”

Net iets meer geven

Jolanda is een actieve vrouw, want naast haar werk bij Anastasius houdt ze van motorrijden en klussen. Komt dat even goed uit nu ze in een verhuizing zit! Wat sprak haar precies aan waardoor ze naar het grand café getrokken werd? “De combinatie van een sfeervolle horecagelegenheid met het deurbeslag van Ten Hulscher interesseert me. Daarnaast boeit de ontstaansgeschiedenis van dit bedrijf me enorm.” Het leukste aspect aan werken bij Anastasius vindt Jolanda – hoe kan het ook anders – de omgang met de gasten. “Ik wil de gast altijd net iets meer geven dan hij of zij verwacht.” Heeft Jolanda zelf nog een voorkeur voor een gerecht op de kaart? “Jazeker! Voor mij is de salade met zalm een persoonlijke topper.” Dat ze voor de horeca gemaakt is, mag geen verrassing meer heten. Want, zo zegt ze zelf: “Het is het allermooiste vak van de hele wereld!”

27 juli 2021 | Anastasius