Anastasius Collectie slaat brug tussen horeca en deurbeslag

Vier finishes, geïnspireerd door de warme sfeer van de horeca. Zij vormen de basis van de spraakmakende kleuren van de nieuwste Anastasius Collectie van Ten Hulscher. Een uitgebreid assortiment, met een knipoog naar Ten Hulschers eigen Anastasius Grand Café!

Van deurkruk naar barkruk

Bij uw bezoek aan Anastasius is u ongetwijfeld opgevallen dat er zich in ons pand niet alleen horeca bevindt. Ook deurbeslag speelt een belangrijke rol, vanwege hang- en sluitwerkproducent Ten Hulscher. Loop eens door de hal, neem plaats in het restaurant of maak een uitstapje naar de showroom: overal is de deurkruk onze leidraad. De stap van deurkruk naar barkruk is dankzij Anastasius snel gemaakt. Ten Hulscher bedacht daarom een mooi concept om de warmte en sfeer van de horeca te eren: de Anastasius Collectie.

Vind uw persoonlijke blend

Zoals horeca en deurbeslag in elkaar overvloeien in het gebouw van Ten Hulscher in Garderen, zo zijn ook de vier kleuren van de Anastasius Collectie tot stand gekomen. Dark blend legt een connectie met espresso: dé ideale start van de dag. Het diepe roodbruin van bronze blend combineer je zo met de kleur van een heerlijke herfstbok, terwijl mocca blend een warme latte macchiato weerspiegelt. Als klap op de vuurpijl ontkurken we de fles met onze champagne blend. Stuk voor stuk bijzondere finishes, beschikbaar in deurbeslag, raambeslag, veiligheidsbeslag en overige woonaccessoires. Door de hoogwaardige, metallic poedercoating met UV-bescherming en het basismateriaal RVS, kunnen de producten zowel binnen als buiten gebruikt worden.

Bekijk de Anastasius Collectie in de webshop of blader door de digitale brochure.

17 maart 2022 | Anastasius