Anastasius Grand Café

Diner

Ervaar de wereld van dineren in het groen! Onze menukaart laat u genieten van de lekkerste dinergerechten uit de keuken van Anastasius Grand Café.

Let op: deze menukaart geldt vanaf 17.00 uur.

Gerechten met dit icoon zijn standaard vegetarisch.
Deze gerechten zijn standaard niet vegetarisch, maar kunnen vegetarisch geserveerd worden.

Starters

Broodplank….. 7.00
Garnalenkroketjes….. 6st. 10.50
Gemarineerde olijven….. 5.00

Voorgerechten

Tomatensoep….. 7.50

Deze crème soep wordt geserveerd met gehaktballetjes en brood.

Mosterdsoep….. 7.50

Geserveerd met spekjes en brood.

Rundercarpaccio….. 13.00

Heerlijke rundercarpaccio met truffelmayonaise, rucola, pijnboompitjes, zongedroogde tomaat en Grana Padano.

Groentetuintje….. 9.50

Geserveerd met groenten van het seizoen in diverse structuren.

Gebakken gamba’s met knoflook….. 7st. 15.00

Gebakken in knoflookolie, geserveerd met een broodje en citroen.

Salades

Salade geitenkaas….. 16.50

Bereid met geitenkaas uit de oven, omwikkeld met spek, rode ui, appel, honing, walnoten, tomaat en komkommer.

Veggie bomb….. 17.50

Bereid met groenten van het seizoen, rode ui, tomaat, komkommer, paddenstoelen, radijs en pijnboompitjes.

Salade warmgerookte zalm….. 21.50

Bereid met een moot warmgerookte zalm, kruidenmayonaise, kappertjes, radijs, tomaat, komkommer en rode ui. Onze zalm is afkomstig van Spakenburg Paling.

Hoofdgerechten

Burger Anastasius….. 18.50

Een rundvleesburger met augurk, tomaat, ui, champignons, cheddar kaas en truffelmayonaise op een Italiaanse bol. Geserveerd met aardappelchips en kruidenmayonaise.

Kipsaté….. 18.50

Heerlijke kippendij met satésaus, atjar, uien krokantjes en kroepoek.

Warmgerookte zalmfilet….. 25.00

Een moot warmgerookte zalm van Spakenburg Paling, geserveerd met aardappelmousseline, romanesco, zeekraal en hollandaisesaus.

Diamanthaas….. 25.50

Geserveerd met seizoensgroenten, pastinaakpuree en jus de veau.

Risotto met bospaddenstoelen….. 18.50

Geserveerd met bospaddenstoelen, tapenade van zomertruffel en Grana Padano.

Botermalse Hollandse kalfssukade….. 24.00

Kalfssukade langzaam gegaard in eigen jus. Geserveerd met siezoensgroenten en pastinaakpuree.

Bij deze gerechten serveren we salade, friet en mayonaise.

Junior

Kopje tomatensoep….. 4.50

Met een broodje.

Broodplankje….. 4.50

Geserveerd met kruidenboter.

Kindermenu frikandel….. 7.00

Met friet, frikandel, mayonaise en/of appelmoes.

Kindermenu kroket….. 7.50

Met friet, kroket, mayonaise en/of appelmoes.

Kindermenu kipsaté….. 10.50

Met friet, kipsaté, satésaus, kroepoek en mayonaise.

Desserts

Strawberry Fields….. 9.00

Aardbeien sorbetijs met verse aardbeien en slagroom.

Dame blanche….. 8.00

Twee bollen vanille-ijs, warme
chocoladesaus, amandelschaafsel en slagroom.

Gele gezelligheid….. 8.00

Twee bollen vanille-ijs, advocaat, amandelschaafsel en slagroom.

Cheesecake salted caramel….. 11.50

Met een bol ijs en slagroom.

Kinderijsje….. 5.50

Geserveerd met een bol vanille-ijs, spekkies en slagroom.

Dieren kinderijsje….. 9.50

Een dierenbeker gevuld met ijs en slagroom.

Kaasplank….. 14.50

Heerlijke proeverij van Reypenaar, Bleu d’auvergne, geitenkaas, vijgen, walnoot en appelstroop.